Realisaties


Elke ruimte in uw woning heeft kasten en opbergruimte nodig. Wij bieden u een oplossing op maat voor al uw opbergproblemen: dressings, inloopkasten, schuifdeurkasten, badkamermeubelen, kantoorkasten, bureaumeubelen, slaapkamerkasten, bedmeubelen, keukens, bergingkasten, speciale meubelen op maat.

Maatwerk maakt het mogelijk de beschikbare ruimte optimaal te benutten: van vloer tot plafond en van wand tot wand. Concreet betekent dit geen onnodig ruimteverlies en maximaal onderhoudscomfort.

Misschien hebt u reeds een bepaald eindresultaat voor ogen en hebt u zelf een ontwerp in gedachten? Ook in dit geval is maatwerk de oplossing. U bedenkt en wij zorgen voor de realisatie. U kan bij ons eveneens terecht voor de volledige afwerking van uw interieur, zoals onder andere plaatsing van haarden en haardwanden eventueel met ingewerkte kasten, scheidingswanden, parketvloeren, gyprocwerken, verlichting.

Neem een kijkje in de fotogalerij en ontdek er enkele van onze realisaties. Tenslotte verzorgt Totaalinterieur Malin ook volledige renovaties, gaande van afbraak, vervangen van leidingen en elektricteit tot volledige afwerking van uw nieuw interieur.

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u een uitdaging voor ons? Neem contact op en we maken er samen iets moois van!

Contacteer ons